free portfolio web templates
Mobirise

Industriële kwaliteit zonnepanelen

Solar Business Club installeert uitsluitend hoogwaardige installaties. Jouw zonnepanelen op jouw dak zijn van industriële kwaliteit. Ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd volgens de hoogste maatstaven. Robuust. Om zonder zorgen lang mee te gaan.

Mobirise
Mobirise
Mobirise

Alle informatie over jouw zonnepanelen.

Wij rekenen op maat voor je uit wat het kost en wat het oplevert.

Hoe werken jouw zonnepanelen?

Jouw zonnepanelen zetten zonnestralen om naar electriciteit. Je eigen gratis energie uit je eigen stopcontact!lees meer..

Wat kosten zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn minder duur dan je denkt. De prijzen zijn de eerste jaren fors gedaald en dalen nu steeds langzamer. Een complete installatie voor een gezin heb je al voor een netto investering tussen 3000 en 4000 euro.
lees meer..

Opbrengst

Bij voldoende plaats op je dak kunnen zonnepanelen je gehele stroomverbruik van een jaar opwekken. Voor het verbruik van een gemiddeld gezin zijn 10 tot 12 panelen voldoende.

lees meer..

BTW-teruggaaf

Als je NU zonnepanelen neemt dan kan je de BTW van de complete installatie nog terugkrijgen van de belasting. Wij begeleiden dit voor je.lees meer..

Terugverdienen en besparen

Wij rekenen dit exact voor je uit. Gemiddeld is een installatie terugverdiend over een periode van ca. 5 tot 7 jaar.lees meer..

 Op kwaliteit geselecteerde partners

Solar Business Club werkt uitsluitend met partners die zich positief bewezen hebben in hun marktsector en trots achter hun duurzame producten staan.

lees meer..

Hoe werken jouw zonnepanelen?

Je eigen zonne-energie-centrale:
In 4 stappen van zonnestraal naar stopcontact!

1

Zonnepanelen

Je zonnepanelen hebben zongevoelige PV cellen die gelijkstroom (DC) gaan produceren bij lichtinval.

2

Omvormer

De gelijkstroom (DC) gaat van je panelen naar de omvormer.
De omvormer zet dit om in wisselstroom (AC).

3

Meterkast

Je meterkast wordt gevoed door wisselstroom (AC) van je zonnepanelen en eventueel ook nog vanuit de energiemaatschappij. 

4

Stopcontact

Via je meterkast krijg je dus je eigen zonne-energie uit je eigen stopcontact. Letterlijk van zonnestraal naar stopcontact! :-)

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van de grootte van de installatie. Allereerst bepalen we hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en hoeveel je er nodig hebt om jouw huidige energieverbruik te kunnen opwekken. Een andere belangrijke factor is de dakoriëntatie. Een dak op het zuiden levert de meeste stroom op. Maar ook andere opstellingen, zoals bijvoorbeeld een oost-west dak, kunnen nog steeds ruim voldoende opbrengen. Wij berekenen wat je nodig hebt en leveren het systeem op maat tegen een uiterst voordelige prijs. Een voorbeeld: Een complete installatie van 12 panelen, voldoende voor een gemiddeld gezin in een grote hoekwoning, realiseer je bij ons al voor een netto investering van minder dan 4.000 euro!

Opbrengst

Bij voldoende plaats op je dak kunnen zonnepanelen je gehele stroomverbruik van een jaar opwekken.  Voor het gemiddeld verbruik van een gezin met twee kinderen in een rijtjeswoning zijn 10 tot 12 panelen voldoende. De exacte opbrengst hangt af van het soort zonnepanelen dat je hebt, de hellingshoek van je dak, de oriëntatie van je dak, de regio waar je woont en hoeveel schaduw er op je dak valt.  Buiten het feit dat je geld bespaart op je stroomverbruik ben je ook minder afhankelijk van je energieleverancier en draag je bij aan een beter milieu. Wil je het exact weten? We rekenen het op maat voor je uit! Een voorbeeld:

3240 kWh

12 ZONNEPANELEN

€696,-

BESPARING PER JAAR

1490 kg

VERMINDERDE CO2 UITSTOOT

Belastingvoordeel

Maak gebruik van belastingvoordeel voor zonnepaneelinstallaties. Als je NU zonnepanelen neemt dan kan je de BTW van de aankoop terugkrijgen van de belasting.  Zo kosten zonnepanelen al heel wat minder! Wij leggen je uit hoe dit werkt en kunnen je eventueel begeleiden. Dit bedrag krijg je dan van de belastingdienst op je rekening gestort.

Terugverdienen en besparen

Zonnepanelen kopen is een investering. Maar je energierekening wordt meteen flink lager en zo verdien je je investering terug. Daardoor is een installatie gemiddeld terugverdiend over een periode van 5, 6 of 7 jaar. Dit hangt af van de aanschafprijs en de stroomprijs. Als de stroomprijs gaat stijgen, zal het terugverdienen sneller gaan. Omdat de levensduur geschat wordt op zeker 25 jaar geniet je aansluitend aan de terugverdientijd een hele lange periode gratis zonnestroom!

Op kwaliteit geselecteerde partners

Mobirise

Hanover Solar

Onze zonnepanelen.
Industriële topkwaliteit.
Lees meer...

https://www.hanoversolar.net/

Mobirise

Afore & Huawei

Onze omvormers.
Robuust. Garantie.
Lees meer...

https://www.aforenergy.com/

Mobirise

Solar Construct Nederland 

Ons montage materiaal.
Duurzaam. Nederlandse topkwaliteit.
Lees meer...

https://solarconstructnl.nl/

Interesse? Vraag dan een offerte of informatie aan.  

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65