online web builder

Informatie voor werkgevers


Toon je duurzame karakter aan je werknemers

Hoogwaardige zonnepanelen voor uw personeel

Scherpe en transparante prijs in de markt

Impact in uw regio. Mogelijkheid om personeel iets te geven.

Duidelijke uitleg op bijeenkomst door deskundigen

De beste zonnepanelen van A tot Z geregeld 

Werknemers besparen flink op vaste lasten

Impact op ons millieu & CO2 reductie

Mogelijkheid tot extra staffelkorting op aantallen

Het aanbod voor uw werknemers

Samen besparen. Wij bieden bedrijven, organisaties en verenigingen de kans om zonnepanelen te leggen op zoveel mogelijk daken van collega’s, leden en teamgenoten. Samen maak je serieus werk van co2-reductie. En profiteert de werknemer van lagere kosten voor aanschaf en verbruik. 

Samen besparen, is super slim. Zonnepanelen zijn de meest effectieve manier om goedkope, groene energie op te wekken. Ze verdienen zichzelf het snelste terug. Zéker als je ze samen aanschaft, want dan profiteert de werknemer het meest. Het gaat al snel om honderden euro’s per jaar! Daarom bieden wij partijen aan gezamenlijk over te stappen op zonne-energie. Iedereen deelt in het collectief inkoopvoordeel, heeft lagere lasten én toont zijn groene hart.

1

Hoogwaardige zonnepanelen voor uw personeel

Wij installeren uitsluitend industriële A-kwaliteit zonnepanelen. Een bewuste keuze. 

2

Impact in uw regio. Mogelijkheid om uw personeel iets te geven.

Mogelijkheden om als werkgever iets te geven aan uw werknemers en een positieve impact te zijn in uw regio. Dit kan onder ander door gebruik te maken van vrije ruimte in de WKR.
Mogelijkheden zijn onder andere:
- Een extra korting op de aanschafprijs van de panelen.
- Medewerkers kunnen overuren/vrije dagen inleveren.
- U biedt een groenlening aan via het bedrijf.   Dit kan een renteloze lening zijn of een lening aan personeel met rente. Deze rente is voor de medewerker fiscaal aftrekbaar i.v.m. woningverbetering.
- Wij adviseren u over de mogelijkheid i
nvulling te geven aan WKR voor de vrije ruimte die nog niet benut is.  

3

Staffelkorting

Wij geven extra staffelkorting op de al scherpe prijs bij hogere aantallen. Werknemers profiteren van hun gezamelijk effort.

4

Bijeenkomst

Een bijeenkomst bij u op locatie voor uw medewerkers met alle info over ons aanbod. Duidelijke uitleg en het beantwoorden van vragen door onze deskundige specialisten.                        

5

Scherpe prijs in de markt

Door directe samenwerking met de fabriek en collectieve aantallen hanteren we een enorm scherpe prijs, mogelijk de scherpste in de markt.

6

Alles wordt geregeld voor u en uw werknemers

Alles wordt geregeld voor u en uw werknemers. We leveren maatwerk en streven hoge service na voor 100% tevreden klanten. De beste zonnepanelen van A tot Z geregeld!

7

Impact op ons millieu

U vergroot als bedrijf de impact op het milieu door het voor uw personeel mogelijk te maken om voordelig zonnepanelen aan te schaffen. 

8

Flinke besparen op de vaste lasten van uw medewerkers.

Blije werknemers die voor lange tijd flink besparen op hun vaste lasten.

Onze werkwijze

Onze werkwijze, in 5 duidelijke stappen.

1

Projectafspraken

Wij leggen u in een persoonlijk gesprek het concept uit. Bij deelname starten we het traject op en bepalen we samen met u de projectafspraken en de eventuele extra's voor uw personeel.

2

Bijeenkomst personeel

Solar Business Club gaat aan de slag en organiseert de personeelsbijeenkomst op uw locatie. Uw personeel wordt deskundig geïnformeerd door onze specialisten.  

3

Maatwerkoffertes

Solar Business Club maakt alle aangevraagde offertes op maat en spreekt deze door. Werknemers krijgen een eigen persoonlijk aanspreekpunt.

4

Schouwing & Installatie

We geloven in tevreden klanten door vakwerk en goede communicatie. Daarom vindt er eerst een schouwing op locatie plaats. Als alles in samenspraak in orde is bevonden wordt de installatiedag ingepland. Bij oplevering wordt alles uitgebreid getest en samen doorgenomen.

5

Besparen en genieten

De installatie produceert zonne-energie en bespaart jaarlijks tot honderden euro's. De service van Solar Business Club houdt hier niet op. We monitoren het systeem en blijven aanspreekpunt in ons streven naar 100% tevreden klanten.

Solar Business Club: Zonnepanelen zijn op veel plekken verkrijgbaar. Waarom zou je voor ons kiezen? We zijn niet de grootste, maar wel de béste als je prijs, kwaliteit en service belangrijk vindt. Over het proces en de kosten zijn we glashelder. En het mooie is: Je doet het met elkaar. Samen vergroot je duurzame impact en bespaar je geld.
We all shine together!

Interesse? Vraag dan een offerte of informatie aan.  

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65