online website builder

Informatie voor verenigingen


Toon je duurzame karakter aan je leden

Hoogwaardige zonnepanelen voor uw leden

Per gemonteerd paneel profiteert de vereniging mee.

Impact in uw regio. Mogelijkheid om de buurt iets te geven.

Duidelijke uitleg op bijeenkomst door deskundigen

De beste zonnepanelen van A tot Z geregeld 

Leden en buurtbewoners besparen flink op vaste lasten

Impact op ons millieu & CO2 reductie

Mogelijkheid tot extra staffelkorting op aantallen

Het aanbod voor uw leden

Samen besparen. Wij bieden verenigingen de kans om zonnepanelen te leggen op zoveel mogelijk daken van leden, buurt- en teamgenoten. Samen maak je serieus werk van co2-reductie. En profiteert het lid van lagere kosten voor aanschaf en verbruik. 

Bovendien profiteer de vereniging mee! De vereniging ontvangt voor elk paneel dat door een lid is aangeschaft een bijdrage voor de clubkas. Het totale bedrag kan flink oplopen en kan worden gebruikt voor investeringen en verduurzaming van de vereniging.

Samen besparen, is super slim. Zonnepanelen zijn de meest effectieve manier om goedkope, groene energie op te wekken. Ze verdienen zichzelf het snelste terug. Zéker als je ze samen aanschaft, want dan profiteert het huishouden het meest. Het gaat al snel om honderden euro’s per jaar! Daarom bieden wij partijen aan gezamenlijk over te stappen op zonne-energie. Iedereen deelt in het collectief inkoopvoordeel, heeft lagere lasten én toont zijn groene hart.

1

Hoogwaardige zonnepanelen voor uw leden

Wij installeren uitsluitend industriële A-kwaliteit zonnepanelen. Een bewuste keuze.

2

Impact in uw regio. Mogelijkheid voor een positieve impact op de buurt.

De mogelijkheid om als vereniging iets te geven aan uw leden en een positieve impact te zijn in uw regio. 

3

Een extraatje voor de vereniging

Voor elk paneel dat een lid heeft aangeschaft geven we een bedrag van 5 euro aan de clubkas van de vereniging. De totale som kan een zeer welkome bijdrage zijn voor de vereniging. Zo helpt de vereniging de leden en de leden de vereniging!

4

Bijeenkomst

Een bijeenkomst bij u op locatie voor uw leden met alle info over ons aanbod. Duidelijke uitleg en het beantwoorden van vragen door onze deskundige specialisten.                        

5

Scherpe prijs in de markt

Door directe samenwerking met de fabriek en collectieve aantallen hanteren we een enorm scherpe prijs, mogelijk de scherpste in de markt.

6

Alles wordt geregeld voor u en uw leden

Alles wordt geregeld voor u en uw leden. We leveren maatwerk en streven hoge service na voor 100% tevreden klanten. De beste zonnepanelen van A tot Z geregeld!

7

Impact op ons millieu

U vergroot als bedrijf de impact op het milieu door het voor uw leden mogelijk te maken om voordelig zonnepanelen aan te schaffen. 

8

Flinke besparen op de vaste lasten van uw leden.

Blije leden die voor lange tijd flink besparen op hun vaste lasten.

Onze werkwijze

Onze werkwijze, in 5 duidelijke stappen.

1

Projectafspraken

Wij leggen u in een persoonlijk gesprek het concept uit. Bij deelname starten we het traject op en bepalen we samen met u de projectafspraken en de eventuele extra's voor de vereniging.

2

Bijeenkomst leden

Solar Business Club gaat aan de slag en organiseert samen met u de ledenbijeenkomst op uw locatie. Uw leden worden deskundig geïnformeerd door onze specialisten.  

3

Maatwerkoffertes

Solar Business Club maakt alle aangevraagde offertes op maat en spreekt deze door. Leden krijgen een eigen persoonlijk aanspreekpunt.

4

Schouwing & Installatie

We geloven in tevreden klanten door vakwerk en goede communicatie. Daarom vindt er eerst een schouwing op locatie plaats. Als alles in samenspraak in orde is bevonden wordt de installatiedag ingepland. Bij oplevering wordt alles uitgebreid getest en samen doorgenomen.

5

Besparen en genieten

De installatie produceert zonne-energie en bespaart jaarlijks tot honderden euro's. De leden gaan flink besparen op de vaste lasten. Dit kan gemonitord worden op computer en telefoon. De vereniging ontvangt van ons de bijdrage van 5 euro per paneel voor de clubkas.

Solar Business Club: Zonnepanelen zijn op veel plekken verkrijgbaar. Waarom zou je voor ons kiezen? We zijn niet de grootste, maar wel de béste als je prijs, kwaliteit en service belangrijk vindt. Over het proces en de kosten zijn we glashelder. En het mooie is: Je doet het met elkaar. Samen vergroot je duurzame impact en bespaar je geld.
We all shine together!

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65