Mobirise

Solar Business Club verbindt partijen om de ontwikkeling van het gebruik van zonnepaneel-installaties in Nederland te stimuleren.

Er bestaat veel verwarring over de zin en onzin van zonne-energie. Wij zien het als onze taak om die voor eens en altijd uit de wereld te helpen. Omdat we sterk geloven in het nut van onze panelen. Omdat we weten dat je met weinig moeite schone energie kunt opwekken en daarmee veel geld kunt besparen. Energie die je grotendeels onafhankelijk maakt van dure en vaak vervuilende energiebedrijven. Zonnepanelen zijn momenteel dé beste manier om je huis te vergroenen. 

Solar Business Club pakt die handschoen op in een uniek concept: Wij bieden buurten, bedrijven, organisaties en verenigingen de kans om zonnepanelen te leggen op zoveel mogelijk daken van buurtgenoten, collega’s, leden en teamgenoten tegen een transparante en zeer scherpe prijs. Samen maken we serieus werk van CO2-reductie en profiteert iedereen van lagere kosten voor aanschaf en verbruik. Een win-win situatie voor iedereen.

De installatie van panelen een gedoe? Daarvoor heb je ons. De markt voor groene energie lijkt misschien complex, maar wij maken ‘m transparant. We verzorgen het hele proces, ook bij alle deelnemers thuis. Binnen acht weken heeft iedereen de panelen gebruiksklaar op het dak liggen. Van een kwaliteitsmerk dat ook wordt toegepast op veeleisende, openbare plekken zoals treinstations. Onze service is vertrouwd en persoonlijk. Je belt met een vast contactpersoon. 

Waarom zou je meedoen als bedrijf of vereniging?
- Laat je zien als verantwoorde, aantrekkelijke organisatie
- Motiveer mensen om samen de CO2-footprint te verkleinen
- Samen besparen, is goed voor de onderlinge band.
- Investeer onbelast (met de vrije ruimte in de WKR):
   Schenk een paneel? Geef een lening?
Meer weten?
Kijk snel verder op solarbc.nl, of bel 076 - 201 15 65.

We komen graag langs voor een kennismaking!

Informatie of Contact?

Wil je informatie over wat SolarBC voor jou kan doen?

Bel ons op
076 - 201 15 65
of vul onderstaand formulier in.

We staan je graag vakkundig en zonnig te woord! 

Wil je direct een offerte? Gebruik dan dit formulier:

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65