free site builder

Op kwaliteit geselecteerde partners

Solar Business Club werkt uitsluitend met kwalitative partners die zich positief bewezen hebben in hun marktsector en trots achter hun duurzame producten staan. 

Hanover Solar

Internet: https://www.hanoversolar.net

Mobirise

Innovatief

Zonnepanelen van Hanover Solar  worden veel gebruikt in commerciële projecten in Europa, Japan, Nieuw-Zeeland en Australië. Hanover Solar is een van de marktleiders op het gebied van zonnepanelen in Australië. Door de high-tech productielijnen kunnen voor grote projecten, naast de standaard zonnepanelen, ook speciale panelen met afwijkende maten worden geproduceerd. Voorbeelden hiervan vindt je in Nederland op diverse plekken langs het spoor terug.

Betrouwbaar

Hanover Solar levert de eindgebruikers hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Nadat Hanover Solar haar sporen heeft verdiend binnen de commerciële markt wil zij zich nu ook gaan richten op de particuliere markt.

Mobirise
Mobirise
Mobirise

Afore 

Internet: https://www.aforenergy.com/

Mobirise

AFORE Omvormers

Afore is sinds 2010 een toonaangevende producent in de belangrijkste wereldmarkten van serie geschakelde omvormers. Afore levert veel aan groot-industriële projecten. Het Research en Development Team van Afore werkt dagelijks aan de verdere ontwikkeling van een breed assortiment aan veilige en zeer efficiënte omvormers. Afore staat voor goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Solar Construct

Internet: https://solarconstructnl.nl/

Mobirise

Nederlandse topkwaliteit

Solar Construct Nederland is de Nederlandse producent van PV-montagesystemen en biedt dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelen systeem op allerlei soorten daken te bevestigen. Het Solar construct systeem is in Nederland ontwikkeld voor de Nederlandse daken en is uitermate geschikt voor installaties met een zeer hoge windbelasting.

Directeur Solar Construct: "Het succes van Solar Construct Nederland is in een paar zinnen verklaard. Met een eigen montagesysteem voor zonnepanelen spelen we in op de behoefte van installateur en groothandel. Samenwerking op alle fronten, daar staan we voor. Binnen een compacte organisatie met korte lijnen houden we de contacten graag persoonlijk. Niet voor niets zijn al onze systemen ontwikkeld in nauw overleg met de markt. En die samenwerking gaat nog verder. We werken samen met partners in Nederland, in Europa en daarbuiten.
Keurings- en certificerende instanties kennen we goed. En we zijn ook trots op onze samenwerking met sociale werkplaatsen. Niet alleen omdat daardoor een grote groep van mensen zinvol aan de slag is, maar ook door hun essentiële bijdrage aan de kwaliteit van onze systemen.
Dat maakt ook voor u de samenwerking met Solar Construct Nederland plezierig. Van administratie tot logistiek: service staat bij ons met hoofdletters geschreven. Wat kunnen we voor u doen?"

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65