free site maker

Informatie voor leden


Toon je duurzame karakter aan je team!

Hoogwaardige kwaliteit op je dak

Wij installeren uitsluitend zonnepanelen van industriële A-kwaliteit: degelijk met een toprendement.

Collectief voordeel 

Door collectief in te kopen, krijg je de beste prijs. Samen bespaar je meer, superslim.

Veilig en voordelig

Samen met je vereniging bepalen we de specifieke voordelen die we je kunnen bieden. Sowieso nemen we alle zorg uit handen. Via de vereniging is veilig en voordelig.

Duidelijke uitleg

Tijdens een bijeenkomst op de vereniging geven we je alle informatie. Duidelijke uitleg door deskundige specialisten.

Goed voor het milieu

Je krijgt je eigen energievoorziening op je eigen dak! Je stroomverbruik wordt CO2-neutraal en onafhankelijk van energiebedrijven.

Van A tot Z geregeld!

Alles wordt geregeld. We leveren maatwerk en gaan voor 100% tevreden klanten. De beste zonnepanelen, van A tot Z geregeld!

Onze werkwijze

Onze werkwijze, in 5 duidelijke stappen.

1

Projectafspraken

Solar Business Club maakt samen met jouw vereniging afspraken over de mogelijkheden die we je gezamenlijk kunnen bieden. Het aanbod wat daaruit komt is een uitermate scherp en voordelig collectief aanbod dat geldt voor alle leden van de vereniging.

2

Bijeenkomst leden

Solar Business Club gaat aan de slag en organiseert de informatiebijeenkomst bij jouw op de vereniging. Alle geïnteresseerde leden worden deskundig geïnformeerd door onze specialisten.  

3

Maatwerkoffertes

Solar Business Club maakt alle aangevraagde offertes op maat en spreekt deze door. Je krijgt een duidelijke voorstel met een overzicht van de verschillende mogelijkheden en je krijgt een eigen persoonlijk aanspreekpunt.

4

Schouwing & Installatie

We geloven in tevreden klanten door vakwerk en goede communicatie. Daarom vindt er eerst een schouwing op locatie plaats. Als alles in samenspraak in orde is bevonden wordt de installatiedag ingepland. Bij oplevering wordt alles uitgebreid getest en samen doorgenomen.

5

Besparen en genieten

De installatie produceert zonne-energie en bespaart jaarlijks tot honderden euro's. De service van Solar Business Club houdt hier niet op. We monitoren het systeem en blijven aanspreekpunt in ons streven naar 100% tevreden klanten.

De beste zonnepanelen van A tot Z geregeld 

Je bespaart flink op je vaste lasten

Collectief via je vereniging
Samen inkopen

Impact op ons millieu & CO2 reductie

Solar Business Club: Zonnepanelen zijn op veel plekken verkrijgbaar. Waarom zou je voor ons kiezen? We zijn niet de grootste, maar wel de béste als je prijs, kwaliteit en service belangrijk vindt. Over het proces en de kosten zijn we glashelder. En het mooie is: Je doet het met elkaar. Samen vergroot je duurzame impact en bespaar je geld.
We all shine together!

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65