html web templates

Onze klanten vertellen..

Wij zijn trots op onzs bedrijf en daardoor dubbel trots op de vele positieve en enthousiaste terugkoppelingen die we ontvangen! Hieronder reacties uit verschillende regio's

"Solar geïnstalleerd op iPhone en tablet.
Rekening ontvangen, super!
Wat een fijn bedrijf!!!!!
dank groet J. Hooijdonk"

Familie Hooijdonk

Breda

"Wij wonen nog niet zo lang in onze huidige woning en zijn ons gaan verdiepen in het verduurzamen van deze woning. Zonnepanelen leek ons een logische keuze, je gaat immers direct besparen. Diverse offertes opgevraagd. Via een vriend werden we gewezen op Solar BC. Ze konden mijn laatste vragen uitstekend beantwoorden. We kregen een offerte op maat en waren verbaasd over de prijs. Wij hadden de kosten van zonnepanelen sowieso hoger ingeschat, maar Solar BC was erg voordelig. Nadat wij akkoord gingen met de offerte kwam er heel snel een monteur langs om ter plaatse te controleren of alles ging passen zoals berekend en dat was gelukkig het geval. Samen met de monteur hebben we bekeken wat onze voorkeur was voor de plaats van de omvormer en hebben we een datum gepland voor het installeren van de panelen. Drie weken later kwam de monteur samen met zijn collega de panelen installeren. Alles werd keurig verzorgd, er werd goed met ons meegedacht en zelfs al het afval werd opgeruimd. De monteurs gingen pas weg toen alles geïnstalleerd was, ze ons uitleg hadden gegeven en wij de opbrengst van de zonnepanelen zelf op onze telefoons konden volgen.
Wij raden Solar BC zeker aan omdat zij scherp zijn in hun prijzen, ze netjes werken en wij snel met hen konden schakelen. Het hele proces duurde slechts vier weken." 

Familie N. Pluk

Etten-Leur

"Zeer fijn bedrijf. Korte lijntjes en geen onnodige wachttijden. Montage was ook goed, fijne monteurs. Na in gebruik name kon ik niet goed wegwijs uit mijn monitoring hierbij ben ik meteen geholpen. Door het kleinschalige weten ze meteen wie je bent en voor mij geeft dat een goed gevoel als klant. "

M. van der Poel

Hoogerheide

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65