build a website

De beste zonnepanelen
van A tot Z geregeld

Zonnepanelen voor collectieven

Solar Business Club: Om onze klanten een zo scherp mogelijke prijs te kunnen bieden proberen wij collectieven te vormen. Dit kan bijvoorbeeld een collectief per wijk zijn of per straat. Wij kopen gezamenlijk in om prijsvoordelen in materiaal en montage te realiseren voor iedere deelnemer waardoor zonnepanelen voor iedereen betaalbaar worden. Hoewel dit een eigen dynamiek geeft gaat het uiteindelijk om de individuele inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. De aanpak voor elke woning is ook in collectieve projecten uniek.

Onze werkwijze

Onze werkwijze in 5 duidelijke stappen.

1

Projectafspraken

Solar Business Club maakt samen met jouw collectief afspraken over de mogelijkheden die we je gezamenlijk kunnen bieden. Het aanbod wat daaruit komt is een uitermate scherp en voordelig collectief aanbod dat geldt voor alle deelnemers van het collectief.

2

Analyse en bijeenkomst

Solar Business Club gaat aan de slag met de analyse en berekeningen. Indien nodig organiseren we een informatiebijeenkomst op locatie. Alle geïnteresseerde deelnemers worden deskundig geïnformeerd door onze specialisten.  

3

Maatwerkoffertes

Solar Business Club maakt voor alle unieke locaties binnen het collectief offertes op maat en spreekt deze door. Elke deelnemer krijgt een duidelijke voorstel met een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

4

Schouwing & installatie

We geloven in tevreden klanten door vakwerk en goede communicatie. Daarom vindt er eerst een schouwing op locatie plaats. Als alles in samenspraak in orde is bevonden wordt de installatiedag ingepland. Bij oplevering wordt alles uitgebreid getest en samen doorgenomen.

5

Besparen en genieten

De installatie produceert zonne-energie en bespaart jaarlijks tot honderden euro's. De service van Solar Business Club houdt hier niet op. We monitoren het systeem en blijven aanspreekpunt in ons streven naar 100% tevreden klanten.

Vul nu hier uw gegevens in. We nemen dan contact met u op en u ontvang na overleg uitgebreide offertes voor alle unieke locaties voorzien van: 

● een persoonlijk legplan

● een analyse van zoninstraling en eventuele schaduw

● een gedegen advies voor constructiemateriaal en omvormer

● een overzicht van de specificaties van de zonnepanelen, omvormer en constructiemateriaal

● de te verwachten opbrengst!

Uiteraard beantwoorden wij graag eventuele vragen. Dit kan zowel collectief als persoonlijk. 

Interesse? Vraag dan een offerte of informatie aan.  

Hoogwaardige kwaliteit op je dak

Wij installeren uitsluitend zonnepanelen van industriële A-kwaliteit: degelijk met een toprendement.

Collectief voordeel 

Door onze collectieve projecten profiteer jij ook mee en krijg jij de beste prijs. Samen besparen we meer, superslim.

Goed voor het milieu

Je krijgt je eigen energievoorziening op je eigen dak! Je stroomverbruik wordt CO2-neutraal en onafhankelijk van energiebedrijven.

Van A tot Z geregeld!

Alles wordt geregeld. We leveren maatwerk en gaan voor 100% tevreden klanten. De beste zonnepanelen, van A tot Z geregeld!

 

 

Contact

Solar Business Club 
Takkebijsters 57 A
4817 BL BREDA
Email: info@solarbc.nl 
Telefoon: 076 201 15 65